Bliv medlem af Specialklubben

Slagvandring hos Anker Olsen i Korsør.

Medlemmer af Specialklubben for danske Duer (tumlinger) mødes flere gange om året til såvel fagligt- som kammeratligt samvær.

På de faglige møder, der normalt afholdes i Nyborg, deltager også specialdommerne. Der evalueres på udstillingerne, og specialopdrættere demonstrerer 2-3 varieteter på hvert møde, og stærke og svage punkter på de pågældende varieteter gennemgås og diskuteres.

En gang om året arrangeres en heldagstur skiftende steder i landet, hvor vi hygger os sammen, snakker duer og besøger klukammerater i området. Ægtefæller deltager på disse ture, og der er altid et spændende program for disse, almindeligvis helt uden duer.

Et medlemskab koster årligt kr. 225,- for seniorer og kr. 100,-
for juniorer.


Klubbens medlemmer har mulighed for at udstille og konkurrere på klubbens årlige Certifikatskue, og deltager ligeledes i konkurrencen om Specialklubbens præmieprogram på den årlige Nationaludstilling i regi af Danmarks Racedueforeninger.


Som en ekstra - men ikke uvæsentlig sidegevinst, modtager alle medlemmer 2-3 gange om året Tumleren, Specialklubbens medlemsblad.

Indmeldelse sker til Specialklubbens Formand eller Kasserer.

Besøg hos dueven i Norge.